Escape room.

DAVID BENLLOCH CHAO.

Els nostres alumnes de primer d’ESO han posat a prova les seues habilitats a través d’una Escape Room organitzada pel departament d’anglés i dirigida per John, de la companyia “Cuéntamelo en inglés”. 

Al llarg de quatre proves diferents, i amb el nom “Ecosystems” com a motiu principal, els nostres xics i xiques han viatjat per tot el món desentranyant els misteris que amagaven els codis a través dels quals podrien superar cada nivell i ajudar així a totes les espècies que es troben en perill d’extinció en llocs com el desert del Sàhara, Antàrtica, la selva amazònica o l’Oceà Pacífic. 

Una experiència molt gratificant que no sols els ha fet gaudir, sinó també posar a prova els seus coneixements fomentant el treball en equip…en anglés!

La nostra enhorabona a tots i totes i gràcies per la vostra participació!