Aneu a la barra d'eines

ECOSÉNIA.

Des de l'IES La Sénia volem reprendre el projecte ECOSÉNIA amb una proposta més ampla i implicant més al nostre alumnat. Com a centre educatiu, donem suport a qualsevol iniciativa que supose una conscienciació de la crisi mediambiental que el nostre planeta i per tant, nosaltres, estem patint. Una situació que ja ha arribat a un punt crític i que és la causa de molts dels esdeveniments que afecten la vida en el nostre planeta actualment.
Considerem que la cura del nostre entorn ha d'impregnar les nostres accions i activitats docents per a oferir una alternativa sostenible a la comunitat educativa.
Utilitzarem aquesta secció de la web per a explicar-vos totes les nostres experiències i treballs realitzats.
Com a exemple anem a començar pel magnífic treball de cartelleria que el grup de PR4 ha realitzat amb la guia de la seua professora Mònica Camiña, una mostra dels més de vint cartells que decoraren el centre amb missatges sobre gestió de residus i energies alternatives.