Quan cuidar plantes té premi

El grup E-25 i el de 1r de batxillerat de ciències socials gaudeix d'un dia a Aquopolis Cullera

A iniciativa de l'Associació d'Estudiants de l'IES La Sénia (AELSE), aquest curs hem tingut un concurs de jardineria, o millor dit, de cuidar una planta. A cada grup se li va assignar una maceta que havien de regar i vigilar si volien tenir un premi a final de curs, però només dos grups, l'E-25 i el de 1r de batxillerat de ciències socials van alçar-se en el títol de millor jardiners.

Com a recompensa, ambdós grups visitaren el passat 7 de juliol el parc aquàtic de Cullera, Aquopolis. Allí van poder tirar-se per tots els tobogans i atraccions, submergir-se en totes les piscines i fins i tot arremullar-se en un jacuzzi en forma de volcà. Un premi molt sucós que demostra que les hores de reg han valgut la pena.