Aneu a la barra d'eines

Fi de festa, comiat de l’alumnat Pigmalió

El projecte Pigmalió menys pantalles més paraules s'acomiada fins a l'any que ve

Fa dies que repetim que el curs acaba. Fa dies que tanquem assumptes pendents i polim activitats d'última hora. Fa dies que ens acomiadem d'aquest curs 2019-2020, i el projecte Pigmalió necessitava un comiat a l'altura de les circumstàncies.

Han sigut valents l'alumnat i el professorat que van dir que sí a cegues quan els proposàrem una edició diferent i, per què no dir-ho, incerta. Han tingut la força de voluntat de participar dia rere dia en tot allò que els proposàvem, així que aquesta festa era per a ells, per als que ens han donat suport incondicionalment.

Amb els objectius fixats, fent ús dels recursos disponibles i adaptant-nos a la situació, organitzàrem una festa per a tots els públics que va estar plena de diversitat, provocació i cooperació. Una festa que portava per bandera tot el que defensa el nostre projecte.

L'alumnat i algun professor i professora atrevits van escriure i cantar rap, van aprendre a ballar dansa africana, van pintar grafiti al mur de l'institut i moltes altres coses que ens van traure a tots un somriure i que ens van recordar per què fem el que fem.

A ritme de música africana, al compàs dels beats del rap i amb el brunzit de l'esprai dels grafiti ens acomiadem de tots vosaltres, això sí, només fins l'any que ve!