Guide the Guide al museu de les ciències

L’alumnat participant al projecte Guide the Guide preparen les visites al Museu de les ciències

Carles Gómez

El passat 22 d’abril sota una intensa pluja 16 alumnes de 4t d’ESO acompanyats pels profes Angel Berlanas, Mònica Camiña i Carles Gómez varen fer una segona visita al museu de les Ciències amb l’objectiu de preparar les futures guies tant a altres alumnes del centre com a l’alumnat i professorat europeu. Aquestes guies es duran a terme durant el pròxim curs, sempre que les condicions de la pandema ho facen possible. El grup d’alumnes es va dividir en subgrups per diferent sales (bosc de cromosomes, legat de la ciència, once upon a time, o pèndol de Foucault) a fi de preparar proves tipus gimcana o escape room.

Uns dies abans els coordinadors locals dels centres portugués, italià, croata i romanés amb els del nostre centre van dur a terme una reunió de planificació de pròximes sessions de Zoom amb 100 participants alhora, 20 per país. La primera tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de maig.