Pigmalió amb la dona

Reflexionem sobre el dia de la dona en el marc del projecte Pigmalió: menys pantalles, més paraules

Com no podia ser d’altra manera, l’alumnat participant en el projecte Pigmalió: menys pantalles, més paraules va celebrar el dia de la dona durant els patis durant la primera i la segona setmana de març.

En les primeres sessions reflexionàrem sobre la importància d’aquesta data i proposàrem lemes, imatges i conceptes per a pegar-li la volta a les situacions que encara pateixen les dones.

A partir d’aquestes propostes de les primeres sessions, l’alumnat va decorar un mural que la nostra professora d’Educació Plàstica, Guadalupe, ha creat per a l’ocasió. Es tracta d’una imatge d’una dona on l’alumnat ha afegit els seus lemes, conceptes o logos com si de tatuatges es tractaren.

El nostre alumnat és ben conscient que la lluita encara no ha acabat. És per això que va participar de bon grat en aquesta activitat, convençut que està a les seues mans canviar el món en el qual viuen.