Endavant amb Guide the Guide

El projecte Guide the Guide continua endavant malgrat la situació actual

Carles Gómez

Durant els mesos de gener a març  l’alumnat dels subgrups Guia de Paiporta i Museu Pius V amb l´ajut del professorat del centre (Eva Puigcerver, Xelo Garcia, Guada Minguez i Javier Armengot) ha fet una segona visita de camp tant per la localitat com pel Museu de Belles Arts de València amb el clars objectius d’aprofundir en el contingut de la guia i posar-se per primera vegada a explicar davant de companys de grup.

La pròxima vegada ja serà amb altres companys del centre no dins del projecte i finalment, ja en anglés, davant els estudiants europeus provinents dels centres italians, romanesos, croats i portuguesos. A més a més, en breu serà el torn de la visita al museus de les ciències, ajornada ja en 2 ocasions.

Al seu torn els alumnes Dídac Espinosa, Ferran Martínez, Amanda Lance, Alejandro Mora i Amanda Ferrando han estat treballant en la creació de la pàgina web del museu virtual del projecte sota la supervisió dels professors Mónica Camiña i Angel Berlanas.