Aneu a la barra d'eines

Educació emocional

L’alumnat de 3r i 4t d’ESO, FP Bàsica i 1r de grau mitjà i superior aprenen educació emocional

Cristina Peral

Maestria emocional, objectius, gestió del temps, autoconeixement, creativitat... Aquests són alguns dels temes que ha treballat l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, FP Bàsica i 1r de Grau Mitjà i Superior amb els voluntaris i les voluntàries de l'associació "Desata tu potencial".

L'educació emocional protegeix enfront de les dificultats que es plantegen al llarg de la vida (conductes saludables, relacions socials, rendiment acadèmic, presa de decisions...). Per eixe motiu resulta primordial acompanyar el nostre alumnat en els seus processos de desenvolupament personal, creure de veres en el seu potencial i donar-li les eines per fer front els reptes.

"Desata tu potencial" és una associació de voluntariat sense ànim de lucre, membre de la Xarxa Pacte Mundial a Espanya i subscriptora del Pacte de Nacions Unides.

Gràcies a Rafael, Nanci, Alfredo, Mª Jesús, Raúl, Loli, Amaya, Víctor, Xavier, Francisco, Encarna, Yolanda, Alejandro i Mª José... pel vostre desinteressat compromís amb l’educació emocional dels i de les joves de l'IES La Sénia.