RHYTHM OF SCIENCE: UN ANY DEL TERRATRÉMOL DE TURQUIA, HOMENATGE A LES VÍCTIMES

Dins del nostre projecte Etwinning hui és un dia important per a recordar. Part del professorat i alumnat que participa en este projecte són de Turquia. L’any passat, el 6 de febrer van patir un gran terratrémol en el qual moltes persones van morir. Especialment un xiquet de 6é de primària anomenat Yagmur. Ell era un estudiant molt talentós que tocava el piano i li encantava la música. 

Esta és la lletra de la cançó:

I sona així:

En memòria d’ell i d’altres xiquets i xiquetes que van morir, el dia 6 de Febrer, en tots els col·legis de Turquia que participen en el nostre projecte: “Rhythm of Science”, cantaran esta cançó; i encara que nosaltres no sabem turc, hem fet un esforç per cantar-la i mostrar-los el nostre respecte i afecte

 Desitgem que us agrade la cançó.

Vídeo 3r A Yagmur song

Vídeo 3r B Yagmur song

També vam tindre el gran honor de poder connectar en línia amb l’alumnat de Turquia i cantar amb ell@s en línia la cançó. Ens va encantar veure’l@s i donar-l@s el nostre afecte en viu i en directe. 

3rd A Zoom i videoconferència

3rd B zoom i videoconferència