VIATGE D’ESQUÍ MASELLA 2023: CRÒNICA

Del 24 al 27 de gener, l’alumnat del 5é i 6é del CEIP MEDITERRANI, es va desplaçar a les instal·lacions de l’ALP Hotel de Masella per a poder viure la gran experiència de l apráctica de l’esquí, en l’estació de Masella.

El resum de tantes sensacions i emocions, és difícil, però ací va.
En quatre dies de convivència intensa, el grup ha aconseguit i amb nota, els següents objectius que ens plantejàvem:
– Autonomia personal. S’han hagut de responsabilitzar de les seues coses, gestionar els seus diners, el seu equipatge,  traslladar el seu material d’esquí..
– Relacionar-se, entre el grup, amb altres grups, amb el personal de l’hotel, amb el personal de l’estació. Els xicotets incidents s’han atallat  de seguida ja que han acudit a nosotr@s quan han hagut de fer-ho, però destaquem la companyonia, educació i bon rotllo que hem presenciat durant el viatge.
– Coneixement i pràctica d’un esport en el medi natural. El 100% ha aconseguit esquiar, i qui ho haja provat sap que no és fàcil. L’afany de superació i la constància són imprescindibles per a superar la frustració de les inevitables primeres caigudes.
Tot això fa, que continuem plantejant aquest viatge cada any perquè el bagatge d’experiències que viuen és incomparable a qualsevol altre.
Per part nostra tot esforç queda recompensat amb la seguretat que aquest viatge quedarà en el seu record, d’una manera positiva per sempre.
Enhorabona per la part que toca a pares i mares, quant a actitud i educació de vuestr@s hij@s i gràcies per permetre’ls viure aquesta experiència. Esperem que us ho sàpien valorar.

GALERIA DE FOTOS