INFANTIL

DIA DEL LLIBRE

El passat 23 d’abril vam celebrar el dia del llibre. Per a això convidem a les famílies al fet que ens contaren un conte, creant entre totes un gran circuit de contes en el qual impregnar-nos de la màgia de les històries que ens contaven.

La lectura és un gran trampolí cap a la imaginació i la creativitat, per això des de l’escola intentem transmetre des d’edats ben primerenques l’amor pels llibres i establir un hàbit de lectura que pot perdurar tota la vida.

A més a més, Ens encanta compartir-ho amb les famílies!

23/4/2024


EXCURSIÓ A BÈTERA

El passat 27 de febrer ens en vam anar a Bétera a conéixer una miqueta com funciona això de la granja i l’hort. Passarem un dia genial envoltats d’animals i de naturalesa. Pastarem pa, plantarem verdures i hortalisses, conduirem tractors com a grangers de veritat, munyirem vaques i ovelles… que, encara que eren de mentida, també vam poder veure alguns animals de veritat: una ovella, una cabra, gallines… els vam donar menjar i vam aprendre que hem de tractar-los amb cura i respecte.

Va ser un dia ple de noves experiències amb els nostres amics i amigues, ja estem pensant en la pròxima eixida! 

27/3/2024


LA PATAQUETA

El passat 8 de febrer vam anar al parc de l’aigua a esmorzar la pataqueta, una tradició de Sagunt en la qual hem volgut participar, ja que conéixer la tradició i la cultura ens ajuda a  comprendre qui som i d’on venim. Proporcionant-nos una base sòlida per a construir la nostra identitat cultural i enfortir el nostre sentit de pertinença a una comunitat.

Ens ho passarem molt bé, jugarem, esmorzarem i caminàrem tots junts cap al col·le. Ens encanta eixir a conéixer el nostre entorn!

Febrer 2024

AMBIENTS INTERNIVELL EN INFANTIL

Tots els dies, de dilluns a dijous, fem fila i recollim als nostres amics i amigues de les classes de 3, 4 i 5 anys. Per a això, cadascun de nosaltres portem un collaret amb una forma i la nostra foto que determina a quin ambient ens toca anar. Ens pot tocar: caixes i tubs, joc i pensament, jocs sensorials, joc simbòlic, art, tipis i cuineta exterior.

Cada dia gaudim i ens relacionem amb els nostres companys i companyes, coneixem a totes les mestres, aprenem a cuidar el material que és de tots i totes, hàbits de recollida i higiene, conceptes i procediments de les diferents àrees…

Quan acabem, els majors porten a classe als més xicotets i una vegada estem al nostre grup de referència parlem amb la nostra mestra sobre què hem fet.

Ens encisen els ambients internivell!

Curs 2023/2024

LA FESTA DE LA TARDOR  

El divendres passat vam celebrar en Educació Infantil la festa de la tardor. Per a això les famílies representaren una xicoteta obra de teatre “La castanyera”, vam provar fruites típiques d’esta estació de l’any, vam fer tapets molt bonics que decorarem nosaltres mateixos, ens vam fer fotos en el nostre photocall, ballarem i cantarem cançons de la tardor…  

En esta festa hem descobert que hi ha moltes fruites, típiques de la tardor, molt riques com el kaki, la magrana, el raïm, la mandarina, la taronja, el moniato i la carabassa. Tots i totes vam poder provar-les i les que més ens van agradar van ser el raïm i la mandarina. Sempre volíem repetir!  

I Tot això no hauria sigut possible sense l’ajuda de les famílies a les quals els donem les gràcies per preparar la representació i fer d’actors i actrius, cuinar i pelar les fruites, decorar les “paraetes”… tot per nosaltres! 

En definitiva, ens ho passarem genial. Ara toca esperar a la següent festa amb moltes ganes i il·lusió. 

24/11/2023