AULA DE 2 ANYS

AULA DE 2 ANYS    

L'educació Infantil en el nostre centre, atén infants des dels 2 anys fins als 6 anys, sent la finalitat contribuir al desenvolupament físic, afectiu, social i intel·lectual dels nens.

     L'acció educativa a l'aula infantil de 2 anys està basada en les necessitats i interessos dels infants, oferint-los diferents possibilitats perquè adquireixin una imatge positiva i equilibrada de si mateixos, ajudant-los a obtenir autonomia personal, i atenent les necessitats educatives que l'edat requereix.

 

  L'aula, està inspirada en el Mètode Montessori amb una decoració acollidora i tranquil·la, amb llum natural, que convida a la relaxació i tranquil·litat de l'alumne.

 

 

         Conté espais oberts i definits per àrees diferents de treball, les quals, compten amb diferents estímul que afavoreixen la curiositat, la concentració de l'infant i la seva capacitat d'aprenentatge.
L'aula compta amb les següents àrees:

Àrea oculomanual.
Àrea de lectura.
Àrea del llenguatge.
Àrea d'art.
Àrea de vida pràctica.
El material està exposat de manera visible i a l'abast dels nens perquè puguin disposar lliurement de tot el que necessiten en funció de les seves inquietuds personals, ritmes d'aprenentatge i necessitats. Amb això pretenem que el nen aconsegueixi:
Coneixement de si mateix i dels altres
Coneixement de l'entorn
Llenguatge: Expressió, comunicació i representació