Logo_eTwinning

eTwinning: una gran xarxa europea de centres

eTwinning va nàixer el 2005 com la iniciativa més important de el Programa d'aprenentatge eLearning de la Comissió Europea i des del 2014 forma part d'Erasmus +, el programa de la Unió Europea en matèria d'educació, formació, joventut i esport. Gràcies a eTwinning Live, és possible organitzar projectes en què incloure activitats sobre diferents temes i competències clau, cooperant amb dos o més docents i els seus estudiants.

El TwinSpace és on es cou el brou d'eTwinning en realitat: una plataforma segura, visible només a l'professorat que participa en el projecte en qüestió. A més, és possible convidar a estudiants perquè es coneguen i cooperen amb companyes i companys dels centres participants. Des de la nostra inscripció al portal el 2013, hem participat en quinze projectes de diferent durada i temàtica, alguns d'ells associats als nostres projectes Erasmus +.

2020: Un any de premis y reconeiximents

quality

2020 ha estat un any difícil, marcat per la pandèmia i el tancament dels centres escolars, però també de moltes satisfaccions per la consecució de dos segells de qualitat nacional i europea, gràcies al nostre projecte "Sharing our past, shaping our future".

af15ac2eac12bcc7_eql_es