CONVALIDACIONS CURS 2023-24

CONVALIDACIONS 2023-24 (entrega fins el 27 d’octubre)

CONVALIDACIONS MÚSICA, DANSA

S’omplirà el document de sol·licitud (per a ESO) o el document de sol·licitud (per a batxillerat) i s’hi adjuntarà el certificat acadèmic acreditatiu de la superació de l’assignatura amb què se sol·licita realitzar la convalidació. Si l’alumnat està cursant simultàniament una matèria objecte de convalidació i l’assignatura o assignatures que cal superar per a obtindre aquesta convalidació, haurà de presentar un certificat de matrícula dels ensenyaments professionals de Música o Dansa en el moment de la sol·licitud.

CONVALIDACIONS ESPORTISTA D’ALT NIVELL

S’omplirà el document de sol·licitud (per a ESO) o el document de sol·licitud (per a batxillerat) i s’hi adjuntarà

c.1. Esportistes d’alt nivell: document que acredite estar inclòs en la relació d’esportistes d’alt nivell publicada en el Boletín Oficial del Estado.

c.2. Esportista d’elit o personal tècnic, entrenador, arbitral o jutge d’elit de la Comunitat Valenciana: document que acredite estar inclòs en la relació d’esportistes d’elit publicada en el DOGV.

c.3.  Esportistes d’alt rendiment:

c.3.1. De fora de la Comunitat Valenciana: certificat del Consell Superior d’Esports durant el curs acadèmic a què es referisca aquest certificat.