1r dia de classe: 9 de setembre de 2024

HORARI 1r DIA DE CLASSE:

10: 00 h: 1r ESO / 1r i 2n BATXILLERAT / 1r i 2n CICLE FORMATIU BÀSIC

10:30 h: 2n ESO / 3r ESO / 4t ESO

AUTOBÚS: Els autobusos arribaran al centre a les 10 h i tornaran a les 12:30 h. L’alumnat transportat podrà romandre al centre tant si arriba abans del ser torn, com si acaba abans de les 12:30 h.

MOLT IMPORTANT:  

Els alumnes d’ESO, Batxillerat i de Formació Professional Bàsica que pertanyen al programa del Banc de Llibres rebran el lot de llibres el primer dia de classe.

Tots els cursos han de portar folres per als llibres. SENSE ELS FOLRES NO FAREM ENTREGA DEL LOT DE LLIBRES. El primer dia es dedicarà una part del temps a folrar el llibres de text. Una vegada folrats, l’alumnat se’ls podrà endur a casa.  

1r i 3r d’ESO i 1r i 2n d’FPB tenen algun llibre amb més d’un volum. S’ha de tindre en compte a l’hora de comprar el nombre corresponents de folres.  

Els folres han de ser amb solapa ajustable sense adhesiu i de mida 290 x 530 mm

Nombre de folres per curs acadèmic:  

  • Alumnat de 1r ESO: 10 folres + folres per a Francés i Religió en cas de cursar-les com a optatives.  
  • Alumnat de 2n ESO: 7 folres + folres per a Francés i Religió en cas de cursar-les com a optatives.  
  • Alumnat de 3r d’ESO: 10 folres + folres per a Francés, Cultura Clàssica o Religió en cas de cursar-les com a optatives.  
  • Alumnat de 3r de PDC: 5 folres + folres per a Francés, Cultura Clàssica o Religió en cas de cursar-les com a optatives.  
  • Alumnat de 4t d’ESO: 7 folres + folres per a les següents matèries optatives, segons si les cursa o no: Música, Biologia i Geologia, Llatí, Física i Química, Tecnologia, Digitalització, Filosofia i Religió.  
  • Alumnat de 4t de PDC: 6 folres + folres per a Filosofia i Religió en cas de cursar-les com a optatives.  
  • 1r de Batxillerat: 4 folres + folres per a les següents matèries optatives, segons si les cursa o no: Matemàtiques, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials, Biologia, Geologia i Ciències Ambientals, Dibuix Tècnic, Història del Món Contemporani i Francés.  
  • 2n de Batxillerat: 5 folres + folres per a les següents matèries optatives, segons si les cursa o no: Matemàtiques, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials, Biologia, Economia, Geografia, Dibuix Tècnic i Francés.  
  • 1r i 2n d’FPB: 9 folres.