Cabeceras_Projectes-01

Coneix tots els projectes duts a terme per la Direcció General de Infraestructures Educatives. Visita els seus llocs web!

És el projecte que busca fer un major i millor ús de les ferramentes TIC i canviar la forma actual de treballar per a ser més eficients i col·laboratius.

Servei per a la resolució d'incidències o peticions relacionades amb les TIC  a través de tiques que permeten conèixer el seu seguiment i estat.

Projecte que agiliza els tràmits en els Centres Educatius i afavorix la conciliació de la vida laboral i familiar.

Portal educatiu de referència on s'allotgen tant les pàgines web dels centrs como altres pàgines del teu interès (CDC, ITACA, Aules, PMB, Lliurex…).

Entorn de gestió de l'aprenentatge per als centres educatius destinats a l'ensenyament en línea i accesible des de qualsevol dispositiu.

La biblioteca del teu centre online; espai destinat a la gestió i ús de les biblioteques escolars.

 

El nostre sistema operatiu des de 2005, lliure, segur, amb multitud de serveis que s'adapta a les teues necessitats.

Aplicació informàtica bàsica per a la gestió dels centres educatius.

Portal que facilita la comunicació entre els centres educatius i les famílies, facilitant la conciliació familiar.

Projecte que s'encarrega de planificar els aspectes relacionats amb l'adquisició, distribució i instal·lació de l'equipament informàtic per als centres educatius.

Servei que dona solució a les comunicacions de xarxes de tots els centres educatius, incloent la conectivitat, telefonia o la xarxa d'àrea local.

Projecte que oferix un ampli catàleg d'aplicacions educatives avaluades i autoritzades per la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació.

Segueix-nos en xarxes!

Coneix les últimes Innovacions Tecnològiques en Educació en: