Taller de la química del pa

Dins de les activitats extraescolars organitzades per a l’últim dia de classe de l’any, el departament de Física i Química vam realitzar un taller sobre la química del pa i els diferents additius. Al laboratori de química va tindre lloc el pesat, amassat i fermentació del pa. El fornejat va ser possible gràcies al muntatge elèctric que van realitzar l’alumnat de Cicles Formatius d’Electricitat i Electrònica. Van reproduir una instal·lació real on poder connectar un forn industrial de pa.

A més, vam comptar amb la col·laboració de Natalia Gil, graduada en Nutrició Humana i Dietètica, i veïna de Banyeres de Mariola. Va ser l’encarregada d’explicar els aspectes nutricionals del pa i les característiques que li proporcionen els diferents additius. També vam aprendre curiositats sobre alimentació i etiquetatge dels productes alimentaris.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies