Dos equips del nostre centre premiats al REPTE AITEX 2023

Enguany AITEX ha celebrat la V Edició del Repte AITEX, concurs que va nàixer amb l’objectiu d’incentivar als estudiants d’ESO de la Comunitat Valenciana a resoldre reptes relacionats amb els sectors tèxtil i cosmètic. L’objecte d’aquest concurs és premiar les millors idees innovadores, relacionades amb el repte proposat per AITEX, enfocades al desenvolupament de nous productes, processos, serveis i/o noves funcionalitats que contribueixin activament al sector cosmètic.

A l’Edició de 2023, el Repte AITEX plantejava les següents qüestions:

Quin producte cosmètic no existeix en l’actualitat i inventaries?
 Com ho desenvoluparies? Quines aplicacions tindria? Quin benefici aportaria als consumidors?

A les matèries d’Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial i de Taller d’Economia ens vam posar mans a l’obra i dos equips han resultat premiats amb el quart i cinquè accèsit. El cinquè accèssit ha sigut per a l’equip format per Dina Bouzagane, Anny Espinosa i Rehan Muhammad Arif amb la proposta “CREMA PER A LA CARA EN FORMAT BARRA” i el quart accèssit per a l’equip format per Safae Hafsi, Cecilia Ballester, Emma Marín i Carla Sanz amb la proposta “ESMALT PER A DETECTAR DROGUES A LA BEGUDA”. ENHORABONA!!!

Destacar la qualitat de les dos propostes i la creativitat del nostre alumnat, ja que no ho han tingut gens fàcil: es van inscriure un total de 149 equips de tota la Comunitat Valenciana.

També, recordar a la resta d’equips del centre que van presentar els seus projectes. Encara que no han resultat premiats, l’esforç realitzat sense dubte ha valgut la pena perquè han demostrat tot el que són capaços de fer…el proper curs més i millor!!

Quart accèsit: d’esquerra a dreta, Carla, Emma, Cecilia i Safae recollint el premi.
Cinqué accèsit: d’esquerra a dreta, Dina, Anny i Rehan recollint el premi.