Comunicació xarxa de llibres juny 2024

Estimades famílies,

des de la Coordinació de la Xarxa de Llibres us recordem que el lliurament i recollida de llibres de final de curs es portarà a terme segons el calendari establert que adjunte al final de la comunicació.


Recordem a les famílies que els llibres s’han de tornar en bon estat i folrats, us informem que la majoria dels llibres tenen dos anys d’antiguitat, per aquesta raó exigim que estiguen en bon estat, sino és així, les famílies hauran de comprar el llibre nou i lliurar-lo amb el lot de llibres complet i folrat.
Si algun llibre no està en bon estat o folrat, no s’agafarà el lot de llibres, si en el termini establert d’incidències no es deposita el lot de llibres complet, automàticament es traurà de la xarxa de llibres a l’alumnat i el curs vinent haurà de comprar el lot complet de llibre.

L’alumnat que no pertany a la xarxa de llibres i vol pertànyer, ha d’emplenar la sol·licitud telemàtica en el següent enllaç:


https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=1809


L’alumnat portarà els dos fulls de la sol·licitud impresos amb el lot de llibres el dia que li corresponga depositar els llibres en la xarxa. Per a qualsevol dubte poden contactar amb mi al correu mjlucas@iesmolidelsol.es

Atentament,


María José Lucas Marí
Coordinadora de la Xarxa de Llibres