PROJECTE Aloe maculata

ALUMNAT: 3° ESO B i F de l’IES Molí del Sol. De la matèria Taller d’Economia.

PROFESSOR RESPONSABLE: Víctor Martínez.

El Projecte d’Aprenentatge-Servei (AS) Àloe maculata té com a finalitat aprendre a cultivar Àloe maculata (Saponaria) utilitzant les instal·lacions de l’Hort del Molí i aprofitar la collita per a elaborar sabó amb beneficis per a la salut de la pell (acne, cremades, cicatritzant, regeneració cutània…).

Si aconseguim beneficis amb la venda del sabó, els destinarem a causes socials (donació a ONG o Associació amb finalitat no lucrativa, seleccionada per l’alumnat participant).

Per a dur a terme el Projecte, col·laborem a més de la Comissió Ambiental i Hort, amb professorat dels Departaments de Mecanitzat, Biologia, Física i Química i Economia… I qualsevol altre que vulga aportar idees o recursos.