Acreditació competències professionals per experiència laboral o formació no reglada.

El present tràmit té per objecte convocar l'avaluació i acreditació d'unitats de competència professional, adquirides per experiència laboral o per vies no formals de formació, a través d'un procediment obert de manera permanent, en el qual s'oferixen la totalitat de les unitats de competència professional incloses en l'oferta existent de Formació Professional en la Comunitat Valenciana, vinculada al Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals.

Potser tens molta experiència laboral o formació no reglada en qualsevol sector professional com a servicis, indústria, agricultura, comerç o administració d'empreses, però no tens cap títol que l'acredite. Pots acreditar oficialment les teues competències professionals i millora així la teua ocupabilitat. També pots obrir una porta a continuar formant-te en FP.

Procediment permanent, per a l'avaluació i acreditació de la totalitat de les unitats de competència professional incloses en l'oferta existent de Formació Professional en la Comunitat Valenciana vinculada al Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals, que hagen sigut adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació.

ENLLAÇ: https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=21610

 

Nou telèfon i correu electrònic per a donar assistència en el procediment permanent d'acreditació de la competència.

L'objectiu d'esta atenció telefònica i del nou correu és poder arribar, de manera ràpida i eficaç, a la ciutadania per a donar resposta a qualsevol situació derivada del procediment.

El telèfon: 960038618. Dilluns a divendres de 8 a 15 hores

El nou correu: peac.cv@tragsa.es