Setmana de les Empreses en l’IES Hermanos Amorós

La Setmana de les Empreses en l’IES Hermanos Amorós ha sigut un gran èxit, amb una gran varietat d’empreses del sector informàtic presents per a compartir les seues experiències i coneixements amb els alumnes dels cicles formatius d’informàtica.

Durant els dies dilluns a dijous, els alumnes van tindre l’oportunitat de conéixer de primera mà les tasques i condicions de treball que tindran quan realitzen les seues pràctiques en les empreses.

L’objectiu principal de la setmana era que els estudiants pogueren tindre una idea clara del que poden esperar en el món laboral, i les empreses convidades van complir amb escreix aquest objectiu.

Entre les empreses convidades es trobaven Grup Glem, Sosportátiles, Prevenvital, Visual 3D, Impuls Cooperatiu, Alo En línia, Ofiplus, Infoville, Plastic Forte, PIMASDE, Daemon4, Dofí Car, Centre Comercial Ferri, Q Robòtica i AISCAN. Cadascuna va tindre un temps aproximat de 30 minuts per a realitzar la seua presentació i respondre preguntes i dubtes dels alumnes.

A més de conéixer millor el treball en les empreses, els alumnes també van tindre l’oportunitat de conéixer de primera mà als representants de les empreses i fer contactes valuosos per al seu futur laboral. També es van donar a conéixer les empreses, i els estudiants van poder entendre millor les oportunitats d’ocupació que ofereixen.

En resum, la Setmana de les Empreses en l’IES Hermanos Amorós ha sigut un gran èxit per a tots els participants. Els alumnes han obtingut informació valuosa sobre el món laboral i les empreses han tingut l’oportunitat de donar-se a conéixer i respondre preguntes dels futurs professionals. Sens dubte, esdeveniments com aquest són fonamentals per a la formació dels estudiants i per a enfortir la relació entre el món educatiu i el laboral.

Nota: Aquesta nota de premsa ha sigut generada íntegrament mitjançant la Intel·ligència Artificial, a partir dels paràmetres introduïts prèviament. En aquesta ocasió no hem modificat res en absolut. Aprofitem aquesta nota per a reflexionar sobre aquest particular i continuar defensant la importància de la supervisió i l’establiment de paràmetres i criteris per part dels éssers humans.