Eleccions al Consell Escolar

Estimades famílies,

Com cada 2 anys, ja són ací, una vegada més, les eleccions per a la renovació del consell escolar, convocades per la Resolució de 4 d’octubre del 2021, la Direcció General de Política Educativa de la Comunitat Valenciana, per al proper 18 de novembre.

Des del IES El Clot aspirem a crear una comunitat educativa dinàmica i diversa. Una comunitat on tots els seus membres es troben representats de forma democràtica i on es puguen dur a terme les seues propostes de millora per aconseguir un centre educatiu més satisfactori per a tots.
Per tot això, animem les persones del sector de les famílies, així com de l’alumnat, que vullguen formar part del consell escolar, que en el termini que hi ha obert fins divendres 29 d’octubre, presenten les seues candidatures. L’única condició és formar part del cens electoral de la comunitat educativa, que es pot consultar al tauler d’anuncis del centre.

Qui estiga interessat/ada heu de posar-se en contacte amb l’adreça del centre a través del correu gil_gem@ieselclot.es

El dia 18 es podrà emetre un vot no presencial (tal com es regula a l’article 14 del Decret 93/2016). Amb antelació us remetrem la llista de candidats i el procediment per votar.

Moltes gràcies a tots/es per la vostra col·laboració.