Etwinning és una plataforma on el professorat de diferents països europeus pot treballar col·laborativament i de manera virtual. És un mitjà accessible i segur per a posar en contacte al nostre alumnat amb estudiants d’altres països, de millorar la nostra pràctica i habilitats com a docents i, per descomptat, d’estrènyer llaços per a relacions futures.

L’oferta de projectes és enorme, abastant innumerables temàtiques amb participants de països europeus i associats. És una oportunitat inigualable d’ampliar horitzons!

El nostre projecte Erasmus+ versa sobre l’educació emocional, la promoció de la salut mental i la internacionalització del centre, i el professorat del nostre centre pot treballar en projectes que giren entorn d’aquestes temàtiques o a qualsevol altra que siga del seu interés.

El Etwinning a l’IES Camp de Túria comença en el curs 2022-2023 i és el nostre objectiu involucrar cada any a més alumnat i professorat dins del pla d’internacionalització del centre.

Convidem des d’ací al nostre professorat a registrar-se en aquesta plataforma perquè el seu alumnat puga gaudir d’una experiència vital per a la convivència i l’ampliació d’horitzons de tota la comunitat educativa.

(Comissió d’Internacionalització del centre)


Vídeo Què es eTwinning?


 • ETYMOLOGY OF THE ZODIAC SIGNS

  L’alumnat de Cultura Clàssica ha realitzat un treball sobre Etimologia dels signes del zodíac. Aquesta activitat forma part del Projecte ETwinning ETIMOLOGY EVERYWHERE, on el nostre centre treballa en col·laboració amb Escuola Gimnaziala I.S.Sturdza Saucesti, en Romania. Per a la realització d’aquest treball s’ha fet ús de la Inteligència Artificial: Chat GPT per a obtindre … Llegir més

 • EMOCIÓ EN LA EPIGRAFIA: PENA I ESTIMA

  El próximo día 2 de febrero el alumnado del IES Camp de Túria junto con sus profesoras Alicia Renales (Dibujo Artístico) y Eirene Fernández (Latín) se desplazará hasta el Museo Arqueológico de Llíria.   De forma telémática y junto con las profesoras Paola Repetti (Latín) y Lorena Acosta (Español), asistirá al evento el alumnado del … Llegir més

 • Plurilingual Kamishibai (paper theatre)

  L’alumnat de Laboratori d’Arts Escèniques de 1º ESO participarà en un projecte etwinning anomenat Plurilingual Kamishibai (paper theatre). Es farà un teatre de paper on l’alumnat explicarà els Dotze treballs d’Hèrcules que estan representats a Ca Porcar. Al projecte participen instituts de Grècia, Georgia, Polònia i Turquia.


Projectes 2022-2023:

 1. “The emotionibus discipolorum Ovidium legenttium”: alumnat de 1r Batxillerat de Clàssiques. Països participants: Bèlgica i Portugal.
 2. “I protect my environment”: alumnat de Ciències de la Terra i el Medi ambient (2n Batxillerat). Països participants: Turquia, Bèlgica, Jordània, Bulgària, i Eslovàquia.
 3. “Surfing Europe”: alumnat d’FPB de 1r i 2n en àmbits d’Informàtica i Inglés. Països participants: Turquia.