Plurilingual Kamishibai (paper theatre)

L’alumnat de Laboratori d’Arts Escèniques de 1º ESO i de Arts Escèniques de 1º de Batxillerat participa en un projecte etwinning anomenat Plurilingual Kamishibai (paper theatre). Es farà un teatre de paper on l’alumnat explicarà els Dotze treballs d’Hèrcules que estan representats a Ca Porcar. Al projecte participen instituts de Grècia, Georgia, Polònia i Turquia.

L’alumnat de ha realitzat un video titulat “Los trabajos de Hércules” on mostra als altres instituts europeus participants el mosaic que tenim a Ca Porcar. https://youtu.be/29MjfTM8NQY?si=-0QB7sw2gsMFIth2

A més, entre tots els centres participants han elaborat un ebook col·laboratiu, que conté cadascuna de les històries que cada grup ha treballat per a construir una narració multilingüe. Hi ha un total de set històries diferents que havien d’estar relaciones amb la història del país participant. En concret, el nostre centre ha treballat sobre les falles d’una banda i sobre els mosaic dels Treballs d’Hèrcules.

En el projecte, s’han fet alguns encontres online amb els altres centres en forma de videoconferència i, el passat dimecres 15 de maig, es vaorganitzar una partida de Kahoot online, amb preguntes que cada grup havia formulat. El guanyador fou Nikos, de Tessalònica. L’idioma de comunicació ha sigut l’anglès.

PRODUCTE FINAL:

https://www.canva.com/design/DAGAoABl3XQ/KHWBfRvsB5guxbEe7JX4jw/edit?utm_content=DAGAoABl3XQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton