JORNADA ETWINNING

La professora Eirene Fernández Capilla ha assitit a la Jornada sobre Etwinning Comunitat Valenciana, que tingué lloc a la Ciutat Administrativa de València, el dia 7 de maig. En l’acte, al que van acudir sobre 150 professors i professores procedents de tota la Comunitat Valenciana es van tractar temes sobre la relació entre etwinning, Erasmus i Europa.

L’acte va estar presentat per entitats com El Servei Nacional Etwinning-INTEF, Europe Direct i el Servei de Promoció i Programes Europeus i van acudir, per a contar les seves experiències amb projectes eTwinning i Erasmus, representants de centres educatius com IES Xixona, IES Vallada, CEIP Serrano Cavero o el Col·legi José Arnauda.

A més a més, es van presentar les embaixades etwinning que donen suport a l’acció en els centres. En la taula rodona representants de Direcció de centres, d’Ambaixades etwinning i inspecció educativa posaren de manifest l’impacte i la transformació dels centres que tant eTwinning com Erasmus signifiquen.

Per últim es van donar consells pràctics per part de la Ambaixada eTwinning sobre com dissenyar els projectes, com buscar socis, la funcionalitat de la plataforma i com avaluar els resultats per a obtindre el segell de Qualitat.