Viatges

VIATGE A ROMA 2024 – 2n BATXILLERAT

22 d'octubre de 2023

Recordeu que el plaç del primer pagament finalitzarà el pròxim dia 30 d’0ctubre. Es pot consultar tota la informació del viatge en aquest document:

VIATGE A LONDRES 2024-1r BATXILLERAT

6 d'octubre de 2023

Prem per a veure la informació relacionada en el viatge a Londres per als grups de 1r de Batxillerat. En el següent document teniu el procediment que cal seguir per al pagament via web. El link de pagament estarà habilitat a partir del proper dimarts 10 d’octubre a les 21:00h fins el divendres 13 d’octubre.

VIATGE A PARÍS 22-23

30 de març de 2023

15 alumnes han viatjat a França, i, encara que s’han centrat més en París, han conegut també llocs com Blois, el Castell de Chambord i la ciutat medieval de Carcassone.Començaren visitant París pel Moulin Rouge i la Basílica Sacré Coeur; seguidament anaren a conèixer l’ajuntament principal, el centre comercial de Galeries Lafayette, la Catedral de Notre Dame i fins i tot recorregueren la Sorbona fins arribar al Panteó. El quart dia visitaren la Torre Eiffel, i per finalitzar, recorregueren el Sena gaudint de les meravelles parisines. El penúltim dia visitaren el Grandiós Palau de Versalles i el Museu de Louvre, … Llegir més