ADATAU col·labora amb BAC i Novessendes

Som l’associació d’alumnes de l’IES Betxí: ADATAU.
Volem ensenyar-vos unes fotos sobre el mur que hem creat junt a l’associació betxinenca Betxí Art Compromès i la Fundació Cívica Novessendes.
En aquestes fotos es mostra el procés de creació que ha resultat molt enriquidor per a nosaltres ja que deixem una empremta al nostre poble i a més hem après tècniques de pintura molt interessants.
Primerament vam projectar el dibuix que havíem confeccionat prèviament i vam fer el contorn a llapis, després vam començar a pintar les parts més grans, a continuació les més menudes i finalment vam fer les zones amb més detall i ho vam delinear tot. 
Al dibuix hem intentat plasmar dues realitats de Betxí diferents. A la part esquerra un Betxí amb moltes zones verdes amb gent caminant feliç i a la part dreta hem creat un Betxí obscur degut a la contaminació i a la falta de cura de la població.
En aquesta creació pretenem conscienciar al nostre poble de que cal tindre cura del lloc on vivim sinó en un futur ens podem trobar en un escenari molt paregut al que es detalla a la part dreta del mur.
Vos convidem a passar a veure el resultat final quan vulgueu, el trobareu a l’avinguda primer de maig nº54 de la nostra localitat.