Aneu a la barra d'eines

CULTURA CLÀSSICA

Exàmens de pendents

Per crespo_marmon | 13 de Març de 2021 | Comentaris tancats a Exàmens de pendents

Els exàmens d’assignatures pendents de Primer de Batxillerat del departament de cultura clàssica es realitzaran en el següent horari: Examen de Llatí Dimarts 13 d’abril de 12.10 a 13.20 Aula Sadako Examen de Grec Dijous 15 d’abril d’11.00 a 12.10 Aula Sadako

Exámenes de pendientes

Per crespo_marmon | 13 de Març de 2021 | Comentaris tancats a Exámenes de pendientes

Los exámenes de asignaturas pendientes de Primero de Bachillerato del departamento de cultura clásica se realizarán en el siguiente horario: Examen de Latín Martes 13 de abril de 12:10 a 13:20 Aula Sadako Examen de Griego Jueves 15 de abril de 11:00 a 12:10 Aula Sadako

Exàmens de pendents

Per crespo_marmon | 13 de Març de 2021 | Comentaris tancats a Exàmens de pendents

Els exàmens de pendentes de Primer de Batxillerat del departament de cultura clàssica es realitzaran en l’horari següent: Examen de Llatí Dimarts 13 de abril de 12:10 a 13:20 Aula Sadako Examen de Grec Dijous 15 de abril de 11:00 a 12:10 Aula Sadako

Exàmens PAU curs 20-21

Per crespo_marmon | 24 de Gener de 2021 | Comentaris tancats a Exàmens PAU curs 20-21

Amb data 21 de gener la coordinació universitària ha fixat les condicions de l’examen per al curs actual. La informació es pot consultar ací: http://innova.gva.es/es/web/universidad/informacion-pau Els exàmens tindran  les mateixes característiques que el curs 19-20, per la qual cosa apareixeran dos textos per a traduir un i preguntes comunes als dos textos per a triar … Llegiu més

Aules

Per crespo_marmon | 4 d'Octubre de 2020 | Comentaris tancats a Aules

Des de l’1 d’octubre comencem a utilitzar Aules en les assignatures de Llatí i Grec. L’alumnat haurà d’accedir a Aules per a consultar materials i tasques, especialment en els cursos amb activitat semipresencial. En les assignatures presencials de Segon de Batxillerat s’entregaran tasques i rebran correccions per Aules.

Assignatures pendents

Per crespo_marmon | 30 de Setembre de 2020 | Comentaris tancats a Assignatures pendents

DEPARTAMENT DE CULTURA CLÀSSICA ALUMNAT AMB ASSIGNATURES PENDENTS L’alumnat amb la matèria pendent del curs anterior tindrà la possibilitat d’examinar-se d’aquesta matèria en dues convocatòries. La primera convocatòria serà el mes de gener i la segona el mes d’abril, en les dates assignades pel departament o en la setmana o setmanes assignades pel centre. La … Llegiu més

Materials per a les assignatures

Per crespo_marmon | 13 de Setembre de 2020 | Comentaris tancats a Materials per a les assignatures

En les diferents assignatures s’explicarà a l’alumnat quins materials han d’utilitzar. Aquests materials seran: anotacions preparades pel departament diccionari de llatí (només Llatí II) diccionari de grec (només Grec II) L’alumnat de llatí de 4t, llatí I i Grec I no necessitarà diccionari.

Benvinguda

Per crespo_marmon | 9 de Setembre de 2020 | Comentaris tancats a Benvinguda

Benvinguts al nou curs

Benvingut al blog de Cultura Clàssica

Per lopez_sandel | 18 de Juny de 2020 | Comentaris tancats a Benvingut al blog de Cultura Clàssica