eTwinning & Erasmus+

En que consisteix el programa i qui participa?


Els alumnes de 3r ESO plurilingüe han format part del projecte europeu ‘Etwinning’ inclòs en el programa Erasmus + anomenat Toguether we are Europe
Els alumnes han estat en contacte amb alumnes i professors d’altres països com són, Italia, Polonia, Turkia, Finlandia.


Al llarg d’aquest projecte els alumnes han realitzat una sèrie d’activitats lligades a la cultura i tradicions de cada país amb l’anglès com a idioma comú.

Els propis alumnes són els que creen el logo que apareix en el projecte.


S’han organitzat activitats per trimestres per a que ens donés temps a dur-les a terme, ja que es fan dins de les hores lectives dels alumnes. Una de les activitats va ser crear el ‘logo’ per al projecte. El que apareix a la imatge va ser el guanyador, creat pels nostres amics polonesos.


D’octubre a Maig realitzaren tasques com: parlar de les sues aficions, estil de vida, dels dies festius en cada país, del menjar per a cada ocasió. Han fet vídeos de receptes de cuina, de reptes que proposaven els mateixos estudiants entre ells, etc.


Amés a més, s’organitzen reunions ‘online’ on els alumnes podien interactuar directament amb la resta de participants. Amb aquest projecte volem que els alumnes milloren les seues habilitats per a comunicar-se en anglès i que entenguin millor les costums tradicions dels països d’altres parts d’Europa.

 

Per a més informació del projecte poden entrar a l’enllaç següent:


https://www.etwinning.net/es/pub/index.htm

 

Ací hi ha un enllaç d’un vídeo on els nostres alumnes accepten un repte dels italians:


https://twinspace.etwinning.net/197225/materials/videos

 

Ací hi ha un enllaç a una ‘animated short story’ creada per una alumna del nostre centre:


https://twinspace.etwinning.net/197225/materials/videos