Admissió i matrícula

Admissió i matrícula - Informació general

Cada curs s’estableixen dos períodes d’inscripció i matrícula, un al juny-juliol i un altre al setembre.

Encara que el procediment detallat es publicarà en aquesta pàgina web amb antelació, creiem que la següent informació pot ser del vostre interés:

Per a accedir per primera vegada a l’ensenyament d’idiomes heu de tindre 16 anys o complir-los l’any natural en què es comencen els estudis. Podeu accedir si sou majors de 14 anys per a seguir l’ensenyament d’una llengua estrangera diferent de la primera llengua estrangera que curseu en l’ESO.

Per a l’inscripció en un curs que no siga l’inicial (1A2), teniu dues opcions: justificar documentalmente el vostre nivell mitjançant un certificat o, si no teniu manera d’acreditar els vostres coneixements, podeu presentar-vos a un test de classificació.

Si heu estat desconnectats de l’estudi de la llengua i voleu actualitzar coneixements, us podeu inscriure en el curs anterior al que teniu acreditat.

Durant els períodes d’inscripció podreu sol·licitar plaça a través de l’assistent telemàtic habilitat per la Conselleria d’Educació, que us permetrà fer la sol·licitud de fins a tres idiomes en una o diverses EEOOII de la Comunitat Valenciana.

Una vegada l’assistent us adjudique plaça en un grup, ja podreu formalitzar la matrícula. Per a això haureu de pagar les taxes corresponents i aportar la documentació requerida per la secretaria de l’EOI.

Per a obtindre informació més detallada, consulteu periòdicament la nostra pàgina o accediu al següent enllaç de la Conselleria d’Educació: https://eoi.gva.es/va/admissio-i-matricula

Un passaport
per al món

Horaris i contacte

Horari general:
Dilluns a dijous: 08:00-21:00h
Divendres: 08:00-14:00h

Horari secretaria:
Dilluns a dijous:
09:00-13:00h
15:30-19:30h
Divendres:
09:00-13:00h

Pla de la Saïdia, 19
46009 València

46013220.tramits@edu.gva.es
96 120 68 35