Erasmus +

Erasmus +

MOBILITATS PROFESSORAT - BONN (ALEMANYA)
La professora Silvia Corrales va estar de visita en l'Institut per a la Comunicació intercultural i Investigació plurilingüe de la Universitat de Bonn. Ofereixen 17 idiomes en formats adaptats a les necessitats dels seus estudiants.

MOBILITATS ALUMNAT - MOISSAC (FRANÇA)
Durant la seua estada en l'MSF de Moissac, les nostres alumnes de francés van tindre temps de preparar un menjar típicament valencià per a 24 persones. El menú? Ensalada valenciana, arròs al forn i "tinto de verano". Tot un èxit.

MOBILITATS PROFESSORAT- ORLÉANS (FRANÇA)
Tu al lycée professionnel i jo al Greta
21/12/23
Les professores Benilde Rodríguez i Patricia Picó van estar en dos centres diferents d'Orléans. Benilde en el liceu professional Jean Lurçat i Patricia en el Greta Coeur 2 Loire.

MOBILITATS PROFESSORAT- FRANÇA
19/12/23
La professora Aina Reynés ha estat als centres del GRETA-CFA-PROVENCE on ha rebut una acollida extraordinària per part de tot el equip, en particular de Dima Hatuqa, responsable de la mobilitat internacional i de Corinne Izarn, responsable de les formacions dins de l'àmbit de les competències clau i de la competència en llengües. El GRETA-CFA-PROVENCE organitza sobre tot formacions orientades a la recerca de treball. Ha sigut una experiència molt enriquidora!
https://www.facebook.com/formationsGRETACFAProvence
GRETA-CFA Provence

MOBILITATS ALUMNAT - BERLÍN (ALEMANYA)
04/12/23
Willkommen in Berlin!
Experiència molt enriquidora. Fantàstic acolliment per part de la direcció del centre, professorat (i hem conegut a molts) i alumnat. Hem pogut acudir a classes d'alemany i espanyol i fins i tot de defensa personal.
Que interessants eixos descansos amb te, café i pastes! Que diferent tot!
I Berlín, quina ciutat! Apareixem fins i tot en el periòdic.
Volem tornar.
Gràcies a tots els que ho han fet possible.

MOBILITATS PROFESSORAT - BERLÍN (ALEMANYA)
27/11/23
La professora Laura Martín ha estat cinc dies en l'institut de secundària Friedrich-Engels-Gymnasium. Un centre amb molta història, integrador, multicultural i amb l'únic Batxillerat Espanyol de tota Alemanya. Tota una experiència d'immersió lingüística i cooperació Alemanya-Espanya.

VISITA PREPARATÒRIA DE MOBILITATS ERASMUS+ GALWAY (IRLANDA)
21/11/23
José Luis Albacete i Marian Esteve van estar preparant la mobilitad de l'alumnat d'anglés en Galway Cultural Institute - Galway (Irlanda).

MOBILITATS PROFESSORAT - NUREMBERG (ALEMANYA)
20/11/23
La professora Marta Caçao va estar visitant la Universitat de Nuremberg i donant a conéixer les Escoles Oficials d'Idiomes.

MOBILITATS ALUMNAT - PALERMO (ITÀLIA)
17/11/23
El nostre alumnat d'italià en Palermo amb el programa Erasmus+.

MOBILITATS PROFESSORAT - LISBOA (PORTUGAL)
07/11/23
Des de Lisboa la professora Mercedes Hernández ens fa partícips de la seua trobada en la Universidade Aberta amb les coordinadores de PLE, Doctorats de didàctica, Coordinadora d'Accessibilitats i representant de la Universitat de Maputo (Moçambic).

WhatsApp Image 2023-11-08 at 13.21.45

MOBILITATS PROFESSORAT -ITÀLIA
02/11/23
Des de Itàlia, la professora Laura Eliodoro, observant la metodologia que implementen a l’aula de català com a llengua estrangera a la Universitat de Bolonya, de la mà de la professora Paula Marqués.

També a Ca’ Foscari, la Universitat de Venècia, on ha pogut entrevistar-se amb alumnat de català com a llengua estrangera. D’altra banda, com que l’Erasmus+ és un camí d’anada i tornada, d’aprenentatge però també de compartició, ha fet una xarrada, com anuncia el taller.

VISITA PREPARATÒRIA DE MOBILITATS ERASMUS+ - FRANÇA
28/09/23
La professora Norma Ribelles visita l'MSF, prop de Tolouse i en plena natura, amb la finalitat de preparar l'estada del nostre alumnat en aquest centre. MSF alterna setmanalment les classes amb les pràctiques en empreses i centres de treball per a formar als seus estudiants en les branques de comerç, venda, salut, animació i assistència a les persones.
També té un programa per a ajudar a persones amb dificultats per a trobar una eixida professional.

MOBILITATS PROFESSORAT - FINLÀNDIA
Setembre 23
Encetem la primera mobilitat Erasmus+. Les professores Mercedes Colubi i Sònia Pérez estan aquesta setmana a Helsinki visitant l'escola d'adults Työväenopisto i la impressionant Oodi, un concepte innovador de l'ús de les biblioteques públiques

Les nostres professores, Sònia Pérez i Mercedes Colubi,  s'han reunit amb personal encarregat de planificar els estudis del centre i han participat en una activitat d'integració d'alumnat de diferents països i orígens culturals i ètnics, que ha consistit en una classe teòrica i una altra pràctica en el bosc sobre els diferents tipus de bolets.

RELACIÓ DE CANTIDATS/ES SELECCIONATS/DES
ERASMUS+ MOBILITATS INDIVIDUALS D’ALUMNAT

ANGLÉS
Alós Bayarri, Marta
Albors Gomez, Rosa Mª
Zamora Ortín, Toni
Senent Valero, Susana
García Vargas, Olga
Valencia Manras, Paloma
Lozano Balaguer, Inmaculada
SUPLENT ANGLÉS
Romero Gabaldón, Laura
ALEMANY
González López, Mª Cristina
Herrero Asensio, Pablo
Vioque Vioque, Mª José
SUPLENTS ALEMANY
Ferrero Pastor, Mª Jesús
Sánchez Sánchez, Sofía
PORTUGUÉS
Soler Tomás, Silvia
Giner Sánchez, María
SUPLENTS PORTUGUÉS
Martí Chamón, Vicent
Ramírez González, José
Hernández Gálvez, Nuria
FRANCÉS
Santamaría Castellano, Isabel
Dimitrova Nikolova, Svetlana
Melis Navarro, Amparo
Fontánez García, Mª Teresa
SUPLENTS FRANCÉS
Humedes Huerta, Irina
Sanz Tejero, Alfonso
González Miñota, Ramón
Valderrama Serrano, Mª Soledad
ITALIÀ
Salvador Cortina, Teresa
Oltra Pons, Mª Asunción
SUPLENTS ITALIÀ
Álvarez Ponce, Gustavo
Wallner Jordá, Ana

CONVOCATÒRIA ERASMUS+ MOBILITATS INDIVIDUALS D’ALUMNAT

Si has sigut alumne/a d'alemany, anglés, francés, italià o portugués durant el curs 22/23 i vols participar en una estada a l'estranger gràcies a Erasmus+, inscriu-te ACÍ abans del 21 de juliol de 2023.

Ens han concedit un projecte KA122-ADU de curta duració per a la mobilitat d'estudiants i personal d'Educació per a Persones Adultes.

El nostre centre atén una gran diversitat d'alumnat amb necessitats educatives específiques. Mitjançant el programa, ens agradaria aprendre noves estratègies i eines d'inclusió per a l'aula i activitats del centre. D'aquesta manera, podrem col·laborar més activament en una societat amb valors més justos, inclusius i democràtics.

Gràcies a la participació en aquest projecte esperem aconseguir una major sensibilització i formació del personal docent i no docent i de l'alumnat en el tractament de la diversitat en el centre.

-------------------------------------------------------------

El 9 de maig, Dia d'Europa, es commemora el naixement de l’actual Unió Europea. La nostra EOI hi participa amb el nostre projecte Erasmus+ a través del qual 12 docents i 18 estudiants del centre faran una estada d’una setmana a centres de països europeus al llarg de l’any 2023. Estigueu atents a la informació en les pròximes setmanes.

Horaris i contacte

Horari general:
Dilluns a dijous: 08:00-21:00h
Divendres: 08:00-14:00h

Horari secretaria:
Dilluns a dijous:
09:00-13:00h
15:30-19:30h
Divendres:
09:00-13:00h

Pla de la Saïdia, 19
46009 València

46013220.tramits@edu.gva.es
96 120 68 35