TALLER EL·LABORACIÓ DE FORMATGE FRESC

La setmana passada, el grup de 1º de dietètica (SD1) ha realitzat un taller d’el·laboració de formatge fresc.

Els dies 18 i 19 d’abril, el grup va estudiar el procés d’el·laboració mitjançant un diagrama de flux, el procés químic de la coagulació àcida i les característiques nutricionals dels diferents tipus de formatge.

El dia 20 d’abril va tenir lloc la part práctica del taller, on l’alumnat va el·laborar diferents formatges frescs:

  • formatge fresc fet amb vinagre de vi blanc i sal
  • formatge fresc fet amb vinagre de vi blanc, sal i albahaca
  • formatge fresc fet amb vinagre de vi blanc, sal i pimienta
  • formatge fresc fet amb suc de llima
  • formatge fresc fet amb vinagre de mòdena en crema

Per a finalizar el taller va realizar la cata dels diferents formatges i va estudiar les seues característiques organolèptiques.

TALLER-EL·LABORACIO-DE-FORMATGE-FRESC

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies