Visita al Palau Cerveró

Dins de les activitats culturals programades en l’IES Enric Valor està la visita per part dels alumnes de 1r de laboratori del grup vespertí (SS12) al Palau Cerveró per a la visita a l’exposició “Ciència i Societat”.

L’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència Lopez Piñero, situat en el Palau Cerveró de la Universitat de València contempla, entre les seues múltiples tasques, activitats de cultura científica amb la missió de divulgar els coneixements científics en aquesta àrea i fer-ho arribar als diferents estaments educatius.

En aquest sentit, el grup de 1r de laboratori ha tingut el privilegi de visitar l’exposició Ciència i Societat a través d’una visita guiada de manera desinteressada per Sr. Emilio Sánchez, voluntari cultural de la Universitat de València. La visita va ser realitzada el dijous 24 de Març de 2022.