Reunió Consell Infància: Preparació 1r Plenari (14/03/19)

El Consell d'Infància i Adolescència (LIA) s'ha reunit a l'Espai Jove, per preparar les propostes que portaran al ple el proper 27 de març de 2019. Unes proposicions que pretenen millorar les necessitats de la població.

En aquesta ocasió s'ha comptat amb la presència de la Subdirectora General d'Infància i Adolescència, Gemma Plaza Penadés, que ha escoltat atentament totes les intervencions dels 11 membres que han parlat de cultura, urbanisme, seguretat ciutadana, ecologia, i participació ciutadana principalment .

A la reunió també ha assistit l'alcalde d'Alfara del Patriarca, Llorenç Rodado i el regidor de Cultura, Josep A. Marí, que han agraït a Gemma l'assistència i la possibilitat de donar difusió al treball dels més joves que "amb tant d'esforç i entusiasme "estan afrontant la feina de representar la infància i adolescència d'aquest municipi, ha assegurat Rodado.

Des del departament de Cultura, Educació i Joventut recorden a tota la gent jove que tenen a la seua disposició el Consell per a plantejar les millores que creguen necessàries.

Notícia App Alfara del Patriarca