Tamatayéyé

Bona vesprada. Com esteu? Espere que bé. Supose que esteu un poc desficiosos i desficioses pel confinament, però s'haurem d'aguantar.

He preparat la nova peça instrumental que anàvem a treballar a classe, però COVID-19 ens ha tombat tots els plans. Per tal de pal·liar una miqueta la situació anem a intentar practicar un poc a casa, encara que no sé si teniu les flautes a casa, el divendres amb l'estampida general no se'm va ocòrrer passar un avís per les classes.

No passa res, com ja heu fet altres voltes podeu practicar agafant un bolígraf o qualsevol tub llarg que simule ser la flauta. Ja sabeu que el més complicat són les posicions dels dits, bufar no té cap misteri.

Aquesta peça és molt més fàcil per a tocar en flauta del que estem habituats. Això és perquè la interpretarem amb flautes i instruments de placa. Amb les flautes no tindreu cap problema, però combinar flautes, xilòfins, metal·lòfons, etc. serà un poc més complicat.

He fet 2 vídeos amb els dos fragments que té la peça. Un altre en què explique com tocar la nota MI AGUT. I el darrer on toque tota la peça.

Al meu bloc de mestreacasa (http://mestreacasa.gva.es/web/garcia_jor92/51) he penjat els arxius d'àudio amb els acompanyaments a diferents velocitats.

Vinga, poquet a poquet treballeu cada dia un fragment. D'acord? Una abraçada.

 

P.D. La confirmació de l'avaluació la realitzaré a través de WEB FAMÍLIA.