Benvinguts i benvingudes al nou curs escolar

Hui, al col.legi Desemparats, hem celebrat no sols l’arribada de nous rostres, sinó també l’oportunitat de començar a compartir somnis, projectes i experiències.

Volem que tots se senten part d’este espai, que entenguen que ací no sols s’aprén matemàtiques, ciències o llengua, sinó també valors que ens acompanyaran tota la vida: l’amistat, el respecte, la solidaritat i la responsabilitat.

Mentres hem gaudit d’este esdeveniment, un grup de pares i mares ens han representat l’obra de teatre: “Jo soc si tu ets” en la qual hem vist la importància que té cada persona dins de la nostra comunitat. Aprofitem este moment per donar-li les gràcies.

Cada salutació, cada somriure i cada gest de benvinguda ha sigut un pas més en eixe camí.

Esta festa ha sigut, en definitiva, un símbol que tots i totes, sense importar si és el seu primer curs o si han estat ací durant anys, caminem junts cap a un mateix objectiu: créixer, aprendre i construir un entorn on cadascun de nosaltres puga desenvolupar-se plenament, respectant les diferències i donant-nos suport en els desafiaments.

Benvinguts i benvingudes a tots i totes! Que esta festa marque l’inici de grans aventures i d’una experiència educativa plena de moments inoblidables!

Campions

Bona representació avui 9 d’octubre, d’atletes de Desemparats a les curses organitzades pel club d’atletisme l’Espenta amb la col·laboració de la colla esportiva Corriol.

Enhorabona a totes i tots, pel vostre esforç i compromís amb el món de l’activitat física!

Pròxim acte de benvinguda

El divendres vinent tindrem l’acte de benvinguda a la nostra comunitat educativa a tot l’alumnat i professorat de nova incorporació al centre.

Cada inici de curs escolar porta amb si una mescla d’emocions: nervis, curiositat i expectatives. La festa de benvinguda al nou alumnat i professorat és un moment especial que marca el començament d’este nou capítol, no sols per als qui s’incorporen a la nostra comunitat educativa, sinó també per als qui portem anys construint-la.

Sabem que els primers dies poden ser desafiadors, però creiem fermament que una benvinguda càlida i pròxima pot fer tota la diferència perquè se senten part d’esta gran família des del primer instant.

Esperem tindre un dia de convivència inoblidable.

Parlem valencià

La llengua valenciana és molt més que un mitjà de comunicació; és una peça fonamental de la nostra identitat, cultura i patrimoni. Utilitzar-la en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana enfortix la seua supervivència.

L’ús del valencià en l’educació és clau perquè les noves generacions cresquen valorant i respectant les seues arrels. Ensenyar i aprendre en valencià fomenta la comprensió profunda de la cultura i tradicions que han donat forma a la nostra regió durant segles.

Els xiquets i les xiquetes que s’eduquen en la nostra llengua desenvolupen un vincle més fort amb el seu entorn i una major consciència de la nostra diversitat cultural.

Hui hem volgut ressaltar la importància del valencià realitzant un acte molt entranyable en el qual tot l’alumnat ha treballat vocabulari i expressions quotidianes per a posar-les en comú, a més de cantar i ballar junts la cançó de Dani Miquel “PARLA VALENCIÀ”

Ací us deixem un recull d’imatges de l’esdeveniment:

Carreres infantils

Estimades famílies,
Com a centre promotor d’activitat física i esport,
Vos informem que el proper dimecres 9 d’Octubre, organitzat pel Club d’Atletisme l’Espenta, es realitzaran carreres infantils pel barri de l’ajuntament d’Oliva.
Teniu de temps per inscriure les xiquetes i xiquets fins demà. El cost de la cursa és de 2 euros que s’abonarà al recollir el dorsal en la casa de la cultura abans de la cursa.
L’horari de les curses són:

  • Nascuts al 2022 fins 2018: 9:00h aprox.
  • Nascuts 2017 fins 2007: 11:00h aprox.
    Les distàncies estan detallades a l’enllaç d’inscripció
    Vos adjuntem l’enllaç

https://www.crono4sports.es/info/1959/

Assemblea de delegats i delegades

Hui hem fet la primera reunió amb els delegats i delegades de les classes per a assabentar-nos de quines son les seues inquietuds.

Des del claustre volem saber allò que els motiva o els preocupa per a tractar de fer del nostre cole un lloc on es senten escoltats i valorats. I així amb les seues aportacions poder tots junts prendre les decisions de millora que més s’adapten a ells i elles.

L’alumnat es la part més nombrosa i important de la comunitat educativa i ací en Desemparats pensem que s’han de fer sentir.

Jo soc si tu ets