

El nostre centre ha participat en el programa Innov@ràdio, dins del Projecte Innov@arts durant el curs 2024-2025.
Referent al programa d’Innov@ràdio, vos presentem la entrevista que li hem fet a Àlex Vidal, Chef del restaurant amb una Estrela Michelin Origen, a Carcaixent. Àlex ens va visitar al centre i els alumnes del Taller i del PFQB de Cuina pugueren conèixer-lo i parlar amb ell.
Va ser un plaer entrevistar-lo, passarem una estona molt agradable i Àlex ens va convidar a visitar el seu restaurant a Carcaixent, visita que la deixem pendent per al proper curs.
Origen CarcaixentSi voleu escoltar la entrevista completa us la deixem ací. També vos deixarem l’enllaç a la pàgina web del seu restaurant per a que conegau una mica la seua cuina.La nostra més sincera enhorabona pel guardó i a seguir cuinant triomfs Àlex, ha sigut un plaer coneixer-te.
Per sentir l’audio heu de clicar la imatge
