RELIGIÓ

La casa de tots els cristians és la casa de Déu i s’anomena Esglèsiaperò nosaltres, a banda també tenim la nostra casa on estem cada dia amb els nostres pares.

Aquesta setmana vos propose buscar una fotografía d’una esglèsia (la que vulgaupotser del vostre poble on viviu o la que més vos agrade) i també una foto d’una casa particular (podeu fer foto a la vostra o buscar a internet altra). Després, les pegarem a un full, una al costat de l’altra i escriurem en què es diferencien. Què té l’esglèsia que no té una casa particular?

Sinó trobeu fotos també podeu fer-ho amb dibuixos fets per vosaltres.

Vos passe també en PDF una plantilla d’una Esglèsia per a pintar, retallar i muntar

L’Esglèsia és la casa de Déu i de tots nosaltres. Esta setmana anem a muntar una Esglèsia. La pintareu al vostre gust i després la muntareu. En PDF, vos deixe la plantilla per que la retalleu i pegueu.

I seguint amb el tema de la semana pasada, vos propose fer un quadre per als iaios que segur vos troben a faltar i vosaltres a ells també  i així segur que quan el vegen s’enrecorden de vosaltres.

Si vos agraden, podeu fer-lo amb un tema en concret: Quina pel·li vos agrada més? Ací teniu unes quantes, a veure si les endevineu. També se’npodeu fer un per a la vostra habitació. Ja veureu que xuli queda.

0CE2CA80-7770-4D0F-A548-248A78663B05