El passat dimarts els alumnes i les alumnes del nostre centre recolliren un guardó ben especial. Ells i elles, un total de 15 alumnes, cursen el programa formatiu de qualificació bàsica de cuina o taller de cuina i duen a terme un projecte en el qual elaboren esmorzars. Però aquest projecte va més enllà de sols elaborar els esmorzars…
Al nostre centre treballem diàriament per desenvolupar en ells i elles l’autonomia, l’emprenedoria, el creixement personal o l’autoestima i l’autoconcepte, entre d’altres. A través de projectes com aquest dels esmorzars, treballem moltes d’aquestes variants.
El projecte consta de les següents fases:
1.- Elaborar una carta setmanalment amb tres elaboracions.
2.- Recollir les comandes.
3.- Fer la compra.
4.- Elaborar les comandes.
5.- Repartir les comandes.
Els professionals que treballen en aquests grups presentaren el projecte als 26é Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira i el resultat ha sigut molt positiu. Hem resultat el projecte guanyador en la categoria d’Educació Especial i ensenyaments especialitzats, amb una dotació de 600 euros, diploma i un lot de llibres.
El diari Levante, en la secció de La Ribera, va fer ressò de l’acte de lliurament dels premis, podeu llegir la notícia sencera en el següent enllaç:
Notícia LevanteDonem les gràcies a la Fundació Bromera i l’Ajuntament d’Alzira, en concret a la Regidoria d’educació i infància i a la Regidoria de cultura, per organitzar aquests premis i pel reconeixement al nostre projecte.
