PLAN DE TRANSICIÓ PRIMÀRIA-SECUNDÀRIA 2023-2024

ADMISSIÓ 2024-2025

TROBADES 2024

CEIP LA RAMBLA (AGOST)

Un any més, el nostre Col·legi ha participat en la 36a Trobada d’Escoles de l’Alacantí que organitza l’Associació Cívica per al foment de la llengua valenciana que es va celebrar al CEIP La Rambla d’Agost el diumenge 24 de març.

La nostra Escola ha compartit un taller d’aromateràpia com en els últims cursos, on el treball de l’alumnat des d’Infantil de 3 anyets fins a 6é és fonamental per a poder portar-lo a terme.

Xiquets i xiquetes planten, cuiden i recullen les plantes aromàtiques que són la matèria primera del nostre taller. Any rere any, la nostra activitat té una formidable acollida.

Per a fer permetre la participació de l’Escola contribueixen l’AMPA, l’equip docent i l’alumnat del Tercer Cicle.  Ens enorgulleix la presència del Centre en esta activitat tan important en el calendari escolar de la Comarca.

TALLER DE FORMACIÓ “BON ÚS DE LES PANTALLES A LA INFÀNCIA”

Estimades famílies,

Us informem que dijous que ve 25 D’ABRIL A LES 15:30h s’impartirà en el nostre centre el taller de la campanya “BON ÚS DE LES PANTALLES EN LA INFÀNCIA” a través del programa brúixola de l’Ajuntament d’Alacant.

Les famílies qeu vau participar en la formació el trimestre passat ja teniu la inscripció, però qualsevol família interessada, d’Infantil o Primària, pot acudir sense cap problema.

Solament necessitem que passeu per Secretaria del centre per a deixar les vostres dades.

La formació consta d’1 sessió. Serà el DIJOUS 25 d’abril. L’horari és de 15:30h a 17:00h. Es realitza en les instal.lacions del nostre col.legi. Teniu els cartells informatius exposats a la porta i s’ha fet difusió a través de l’AMPA.

Moltes gràcies i esperem la vostra assistència.

SETMANA CULTURAL CEIP SAN GABRIEL

Estimades famílies:

Us convidem a visitar EL PRÒXIM DIA 26 DE MARÇ l ́ exposició realitzada pels seus fills/es, amb motiu de la Setmana Cultural del nostre col.legi:

PINTORS DEL SEGLE XX, PICASSO

L’objectiu és acostar als xiquets i xiquetes a la figura del pintor, conéixer la seua biografia, la seua dilatada carrera professional, els diferents estils artístics, així com conéixer altres disciplines que va cultivar com la ceràmica, l’escultura amb bronze, el collage, fins i tot va fer poesia. Afavorim així en el nostre alumnat el desenvolupament de l’expressió artística i de la creativitat tan necessaris en el procés d’aprenentatge.

Desitgem que gaudiu junt amb els seus fills/es.

HORARI PER VISITAR L ́EXPOSICIÓ

Dimarts 26 de març, de 15:35 a 18:30 hores.

LLOCS DE VISITA

INFANTIL: Sala blava d’usos múltiples.

PRIMÀRIA: Sala d’usos múltiples de primària.

Una cordial salutació

El Claustre de Mestres

CURS ONLINE “ADOLESCÈNCIA I SALUT”

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant l’informem de la realització del Curs online “ADOLESCÈNCIA I SALUT”, dirigit a famílies amb fills i filles en aquesta etapa de la ciutat d’Alacant.
Aquesta activitat està emmarcada dins del Programa de Formació per a Famílies que desenvolupa aquesta Regidoria i del qual puntualment els informem.
Esperem siga del seu interès.
Reba una cordial salutació.

La salut en l’etapa adolescent s’emmarca dins d’una realitat de canvi i adaptació, creixement i maduració.Vols conèixer com cuidar la salut de manera integral des de la pubertat fins a la joventut?
Inscriu-te en el curs gratuït “ADOLESCÈNCIA I SALUT”, organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant i dirigit a pares i mares amb fills i filles adolescents de la ciutat d’Alacant. Parlarem de la salut física i mental de l’adolescent i del desenvolupament d’habilitats socioemocionals i autoestima en aquesta etapa.

Comencem el pròxim 29 de febrer de 2024.Us facilitarem un mòdul setmanalment, que podreu llegir i treballar el seu contingut a través d’una metodologia dinàmica i facilitadora d’aprenentatge, al ritme que vosaltres i vosaltres marqueu, participant al seu torn en el fòrum, tot això durant 3 setmanes.
Acabarem amb una webinar el dia 21 de març, en horari de 18 a 19’30h., on podreu plantejar tots els dubtes i qüestions que us sorgisquen.
Per a inscriure’t has d’emplenar el següent formulari d’inscripció punxant ACÍ

DINAMITZACIÓ LECTORA AL CEIP SANT GABRIEL

El passat dilluns dia 12 de febrer vam rebre la visita per a l’alumnat de primàtia del grup de lectura àlbum il.lustrat i poesia infantil “Que viene el lobo”. Van realitzar la presentació i dinamització de diferents títols pels seus autors.

Pedro Fernández va presentar “Los disparates de Rita y Paulino” en 1r de primària i “Boda en la verduleria” en 2n.

Antonia Ródenas va dinamitzar “La reina de las dudas” en 3r i “Rimas de la luna” en 4t.

I per últim, Nieves García ens va contar els secrets del seu conte “Alejo y el caballo de cartón” a l’alumnat de 5é i 6é.

Des d’ací volem donar les gràcies a aquest grup de lectura per comptar amb nosaltres per a aquest tipus d’activitats tan enrequidores per al nostre alumnat.

Desitjem que torneu prompte.

Podeu visitar la noticia mitjançant l’enllaç.

CARNESTOLTES 2024

El claustre del CEIP Sant Gabriel us desitja que hàgeu tingut un bon Carnestoltes

NADAL 2023

LA COMUNITAT EDUCATIVA US DESITJA BON NADAL

ALACANT EN NADAL

L’Ajuntament d’Alacant ens ofereix un gran nombre de activitats nadalenques per a gaudir en familia apuestos dies.

Bon dia:

Des de la Regidoria d’Educació l’informem sobre el Cicle de Xarrades sobre “Família i Adolescència” que tindrà lloc en el Centre Social 3 “Felicidad Sánchez” , el mes de novembre.
Al llarg d’aquest curs escolar rebrà informació sobre aquest Cicle de Xarrades que s’organitzarà en diferents dependències municipals.

Sans com tractar al teu fill/a adolescent sense perdre el cap?Coneixes les característiques pròpies d’aquesta etapa?
Xarrades sobre Adolescències i Família, dirigides als pares i mares amb fills i filles adolescents. El cicle tractarà les següents temàtiques:
14 de NOVEMBRE: Què passa durant l’adolescència?
16 de NOVEMBRE: La comunicació amb els adolescents
20 de NOVEMBRE: Normes i negociacions en l’adolescència
23 de NOVEMBRE Drogues i pantalles. Addiccions en l’etapa adolescent28 de NOVEMBRE Situacions problema i resolució de conflictes 30 de NOVEMBRE: La salut mental en l’adolescència
Les xarrades seran a càrrec d’Ana Isabel de la Barrera, psicòloga experta en infantojuvenil.
Tindran lloc en el Centre Social 3 “Felicidad Sánchez”, situat en la C/Alcalde Lorenzo Carbonell, 58, en horari de 18 a 19’30h.
Es pot assistir a totes les xarrades o solo a les quals t’interessen.
Per a inscriure’t punxa ACÍ
Per a qualsevol informació sobre el curs pots escriure’ns al correu electrònic educarenfamilia@novafeina.org  

Bon dia:
Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant l’informem de la realització de la Webinar “DISCIPLINA POSITIVA EN LA INFÀNCIA”, dirigit a famílies amb fills i filles en edat escolar de la ciutat d’Alacant.
Tindrà lloc dimecres que ve dia 15 DE NOVEMBRE, en horari de 18 a 19’30h. i serà a càrrec d’Eva de la Coba, psicòloga experta en Disciplina Positiva, que ens parlarà de com educar des del respecte amb fermesa i afecte.

Aquesta activitat està emmarcada dins del Programa de Formació per a Famílies que desenvolupa aquesta Regidoria i del qual puntualment els informem.
Esperem siga del seu interès

FOMENT DE LA LECTURA

Hola families! Us deixem aquest enllaç amb idees molt interesants per a fomentar la lectura als postres xiquets.

“El secreto para que tus hijos amen la lectura”

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

 • TROBADES 2023

  PUNXA SOBRE LA IMATGE
 • Setmana cultural sobre la ciutat d’Alacant

 • Certamen de dibuix i pintura “Mirades de Santa Faç!

  Certamen de dibuix i pintura “Mirades de Santa Faç!

  El Ceip Sant Gabriel d’Alacant, ha participat en el certamen de dibuix i pintura “Mirades de la Santa Faç 2023” amb un total de 29 col·legis participants i 1.396 dibuixos presentats. Entre els guanyadors de la Categoria B, es troba la nostra alumna de sisé de primària, Daniela Jover Nuñez.


  Nostra més sincera enhorabona!

  per a més informació punxa ací

Inaugurem la nostra biblioteca!

Lloc per a la lectura, on buscar informació, on evadir-se, on viatjar, on compartir en família paraules que ens facen créixer i gaudir. 

Informació del centre

Nom del centre: CEIP SAN GABRIEL
Codi del centre: 03001659
Imatge del centre 03001659Adreça Obri la ubicació en Google Maps
Adreça: CL. MÚSICO JOSÉ ALCARAZ PÉREZ Nº – 4
Localitat: ALACANT
Codi postal: 03008
Telèfon: 965936380
Fax: 965936381
Correu electrònic: 03001659@gva.es
URL del centre:
https://portal.edu.gva.es/ceipsangabriel
Més informació en: Guía de Centres Docents