TALLER DE RCP PER A ESCOLARS EN EL MARC DEL CONGRÉS DE LA SOCIETAT ESPANYOLA D’ANESTESIOLOGIA I REANIMACIÓ

El dia 18 d’abril visitarem el Palau de Congressos de València. Estos dies es converteix en un lloc diferent, perquè molts metges anestesiòlegs es reuneixen per compartir coneixements i experiències. A més de classes, també preparen tallers per aprendre practicant i entrenant.

A més de treballar als quiròfans, els i les anestesiòlegs també saben ajudar a salvar vides. I això és el que hem aprés i practicat hui amb ells i elles. Ens han ensenyat com ajudar una persona quan el seu cor es para, deixa de bategar.
Hem aprés a fer REANIMACIÓ CARDIOPULMONAR! Així hem pogut participar a la CADENA DE SUPERVIVÈNCIA.

Els metges-monitors ens han presentat i donat una xicoteta explicació i ens han repartit en grups de 5 xiquets/es. Hem estat amb dos monitors en cada grup. Ens han ajudat a aprendre com saber si a una persona se li ha parat el cor i què hem de fer per ajudar a salvar-li la vida.

Hem estat practicant tot el temps per aprendre a fer bé les maniobres de reanimació cardiopulmonar i entendre com funciona la cadena de supervivència. Ens hem assegit i posat de genolls sobre unes estoretes. Els grans hem practicat amb uns maniquins que es diuen Little-Anne i els de tercer curs en tingut d’altres que es diuen Junior.