Ja arriba el carnestoltes!

Màscara de Carnaval

La setmana vinent celebrarem el Carnestoltes i us explicarem el que hem preparat…
A partir del dilluns 13 començarem amb les consignes que… enguany hem volgut dedicar al nostre nou estany… Intentarem semblar-nos a algun dels animalons que viuen o viuran en ell…
Aquestes consignes les podeu veure més avall. A més l’alumnat de sisé serà l’encarregat d’anar per les altres classes comunicant-les.

El dijous 16 serà el dia fort del nostre Carnestoltes. Aquest dia el nostre alumnat podrà vindre amb la disfressa que més els agrade ja que enguany la temàtica és lliure. El programa per a aquest dia serà el següent:
😊 9.00 a 10.15 hores: Tallers de Carnestoltes a les aules.
😊 10.15 a 11.00 hores: Esmorzar de suís amb xocolate a la tassa oferit per la nostra empresa de menjador per a tot l’alumnat del centre.
😊 A les 11.00 hores obertura de portes per a totes les famílies que ens vulguen acompanyar ja que sobre aquesta hora començarà la nostra gran desfilada carnavalesca.
😊 12.30 a 13.30 hores: Teatre “Mili, reportera Superstar i Blancaneu” (L’alumnat ha de portar un coixí per a gaudir millor de l’actuació)
😊 13.30 hores: Lliurament de diplomes.
😊 14.00 hores: Fi de festa.

Recordar-vos que el divendres 17 no hi ha col·le ja que és un dels dies triats pel Consell Escolar Municipal com a festiu local.
Finalment, animar-vos a participar amb nosaltres en aquesta festa tan divertida i acolorida.

*Els dies de portes obertes, les famílies que facen fotos dels xiquets han de tindre en compte la Llei de protecció de dades, per la qual cada persona serà responsable de l’ús que faça de les imatges captades en aquestes activitats.

CARNAVAL 2022

Des de la comissió de carnestoltes , hem elaborat les següents consignes que enguany han sigut triades entorn de l’estany que estem fent en el col·legi. Són acumulatives i són les següents:

DILLUNS 13: ORELLES D’ANIMAL O ANTENES
«Si al col·le dilluns 13 vols entrar les teues orelletes o antenetes has de portar»
DIMARTS 14: ORELLES O ANTENES + ALES O CUA
« Afig les teues ales o cua a la teua disfressa, o farina et tiraran»
DIMECRES 15: ORELLES O ANTENES + ALES O CUA + CARA PINTADA
« La teua cara pintaras i en un animaló de l’estany et convertiràs»