Maleta del mediambient

Imatge blog Maleta

El CEFIRE de Torrent vos presenta aquest nou recurs d'animació a la lectura: La Maleta del mediambient, un recull de contes, àlbums i manuals de consulta per a conéixer, valorar i cuidar la natura, així com per a gaudir de la lectura.

La proposta sorgeix de la nostra preocupació per la cura del medi ambient. Prenent com a punt d'eixida els Objectius de Desenvolupament Sostenible (OdS), tracta temes tan essencials com són el mar, els boscos, el reciclatge o la reducció del consum de plàstic. Per això, vos oferim en prèstec aquest material, ideat per a treballar a l'aula d'Infantil i primers nivells de Primària.

Donades les temàtiques que conté, pensem que és un bon recurs per tal de desenvolupar projectes multidisciplanaris i globalitzats, però també es pot treballar a nivell lingüístic ja que un dels criteris a l'hora de seleccionar aquestos materials ha sigut la varietat de llengües.  Hi podreu trobar obres en diferents idiomes (valencià, castellà i anglés) i també amb gèneres textuals diversos -poesia, narracions, contes i manuals-.

Per últim, s'ha volgut fer una especial èmfasi en el suport visual dels llibres, incloent-hi àlbums il·lustrats i llibres de fotografia.

Desitgem que el vostre alumnat -i vosaltres també- gaudiu, llegiu i apreneu amb els materials que ara vos oferim.

Des d'ací pots veure tot el contingut de la Maleta del mediambient.

Vos avancem un tast d'allò que trobareu a la maleta!