Curs ABC de l’orientació

El curs “ABC de l’orientació” organitzat pel CEFIRE d’Educació Inclusiva, pretén abordar per mòduls temes rellevants en l’orientació, donar recursos, generar una reflexió que tinga impacte en la pràctica. Tot això dissenyant els mòduls que el componen cap a una tasca final que servirà de fil conductor i d’autoavaluació.

Com a objectius més específics es busca sensibilitzar al voltant del treball col·laboratiu de l’orientació amb tot l’equip docent, aportar recursos que potencien la presència, participació i aprenentatge, assessorar en la millora del PEC, en l’organització dels centres i programacions d’aula. Pretén també donar a conèixer les funcions específiques de l’orientació en les mesures de resposta educativa i oferir recursos per al Pla d’Acció Tutorial i l’Orientació Acadèmica i Professional.

Aquesta formació online té una durada de 30 hores, està dirigida a “Orientadors i Orientadores en actiu amb destí en Serveis Psicopedagògics Escolars o Instituts d’Educació Secundària públics de la comunitat Valenciana”, serà un curs online del 28 d’octubre al 16 de desembre de 2019.

Els continguts del curs han estat dissenyats per l’equip de Orientadores del nostre CEFIRE abordant-se en blocs que es connecten entre si per tal d’extraure al final, les competències professionals dels orientadors i orientadores en cadascun dels temes abordats.

Si vols tindre més informació i inscriure’t. Clica ací.