TALLER DE SABONS DE GLICERINA ARTESANALS A L’AULA HOGAR

A l’Aula Llar amb la professora de Serveis a la Comunitat hem realitzat un Taller de Sabons de Glicerina 100% vegetal amb la col·laboració de les professionals de Jabonera Calpera, Pilar i Leire.

L’ alumnat de TVA 4 i TVA 6 ha passat un agradable matí amb aromes d’àloe vera, essència de llima i de taronja, amb motles de diferents mides i formes (cors, cactus, estreles, boletes, rectangles…). A més a més ha experimentat en colorants primaris i miques minerals per elaborar gran varietat de tonalitats de colors amb mesures de seguretat.

Ha sigut una experiència molt enriquidora on hem treballat en equip, la motricitat fina, l’olfacte, les mesures, el companyerisme, la paciència, hem recordat els colors i com es formen, hem parlat de la importància de la higiene, hem repasat moltes coses que ja sabíem i de vegades se’ns obliden i … sobretot hem aprés a fer sabó de glicerina natural xulísim!

Moltes gràcies a Pilar i Leire per este taller tan bonic. Ha sigut una experiència que ens ha deixat una aroma súper agradable a l’aula i un gran somriure a les nostres cares.