Aneu a la barra d'eines

TVA 2 prepara esmorzars saludables

L’equip de TVA 2 durant aquest primer quadrimestre ha realitzat quasi cada setmana un esmorzar saludable per a l’equip de professionals del centre. Aquesta activitat resulta molt gratificant i enriquidora, ja que és un mitjà pràctic de conéixer molts aspectes que poden resultar útils en el seu dia a dia. Com podria ser quins són els aliments més saludables i de temporada, com s’elaboren, com organitzar la compra setmanal (llista de la compra), on s’ha d’emmagatzemar, etc. I també entre altres aspectes com per exemple els sensorials (vista, tacte, olfacte i gustatiu) està el fet d’eixir a l’entorn del centre, fer la compra i saber quins diners necessitem i quants hem aconseguit obtenir amb el nostre esforç així com l’esforç i el treball en equip.
Per tant es tracta d’un taller que continuarem endavant els pròxims mesos i segurament amb novetats 🙂