Viatge de fi de curs de 6é dia 2

L’alumnat de 6é continua gaudint del seu viatge de fi de curs. Hui han fet les activitats del Parc de Cordes amb tirolina i piragüisme. Aquesta nit, la festa d’acomiadament.
Demà, visita cultural per Alcalá del Júcar i tornada a Paiporta.
Lo bó s’acaba.

Viatge de fi de curs de 6é

L’alumnat de 6é gaudeix del seu viatge de fi de curs en Alcalá del Júcar.
Hui, instal.lació en les cabanyes i activitat de rafting.
Aquesta nit, ruta nocturna per vore les estrelles.

Circumstàncies específiques (només 1 punt) per al Procés d’admissió curs 2024/2025

– Condició d’antic/ga alumne/a del centre del propi interessat, d’algun dels seus pares, mares o tutors/res legals o algun dels seus germans o germanes o altres xiquets, xiquetes o adolescents integrants de la família d’acolliment o guardadora amb finalitats d’adopció, de la persona sol·licitant en el centre per al qual demana plaça.

– Que s’haja sol·licitat el centre en primera opció.

– Existència de familiars fins 3r grau (oncles, nebots …) u altra persona integrant de la família d’acollida o guardadora amb fines d’adopció matriculats al centre, de la persona sol·licitant  en el centre per la qual demana plaça.

TROBADES 2024

El dissabte dia 12 de maig celebrarem a Picanya les “Trobades d’escoles Valencianes”. Va ser una vesprada molt divertida on varem gaudir de música i de molts tallers per a xiquets i xiquetes. La nostra escola va participar amb un taller de xapes. Gràcies a tota la Comunitat Educativa que va participar i ens va acompanyar!

Cançó: “Som i serem paraules”, lletra: Alba Àlvarez, canta: Dani Miguel

Anem al teatre

Els xiquets de tercer i quart han gaudit del teatre a l’auditori de Paiporta amb l’obra

La Xiqueta que volia arribar a la pau, de la companya BULLANGA COMPAÑÍA TEATRAL i basada en el llibre del mateix nom

Deprés han preguntat als actors moltes coses interesants.

Resum de l’obra.

Els focs d’artifici omplin el cel de llum. Per a la xiqueta protagonista és un espectacle, però els adults ho miren amb uns altres ulls, plens de por. Per això, el pare de la xiqueta l’animarà a fugir i veure els focs des de més lluny, fins que arribe a un lloc anomenat la Pau. Una bella al·legoria sobre la guerra vista des de la mirada infantil.

Aquesta obra, que parla del creixement d’una xiqueta en un context bèl·lic, va rebre el Premi Escalante de Teatre Infantil de la Diputació de València i està publicada per Edicions Bromera.

Robòtica

Llec Wedo:

En els nostres cursos d’informàtica utilitzem una aplicació anomenada “LEGO Education WeDo 2.0″ que permet que els xiquets construïsquen i programen robots mitjançant motors, sensors i peces de Lego.

Este és un exemple d’una de les construccions de tercer de primària:

Programació

Scratch:

En els nostres cursos d’informàtica els xiquets aprenen a programar amb una pàgina web anomenada “Scratch” on poden crear històries interactives, jocs i animacions.

Este és un exemple d’una animació amb el nom d’un dels alumnes de quart de primària: