Estimades famílies. 

Com ja sabeu, des de fa 7 anys, portem endavant un projecte de tablets a l’aula per al correcte desenvolupament en competència digital del nostre alumnat, implantat al tercer cicle de primària (5é i 6é). 

Per afavorir la introducció a aquest projecte, dins del nostre Pla Digital de Centre, hem marcat una sèrie d’actuacions, a nivell digital, en cursos més baixos, per fer un entrenament previ a l’obertura al treball amb una ferramenta tan potent com és un iPad. 

El que es pretén és introduir i treballar des de ben prompte, no només el maneig de les noves tecnologies, si no el seu ús responsable i correcte. 

Actuacions, com per exemple, enviament de material complementari mitjançant aquestes ferramentes, o comunicació directa tutor-alumne. 

Per començar, us anem a demanar que activeu el nou correu de l’alumne, que ens facilita Conselleria d’Educació, i amb el que podrem fer ús de tot l’entramat de ferramentes de Microsoft 365. Cada alumne i alumna té el seu. 

Dins de Web Familia, trobareu les credencials d’accés. Ací teniu un xicotet tutorial de com fer-ho:

La implantació va a ser progresiva, començant per 4t i 3r, i, a poc a poc, anar baixant de cursos. 

Encara que qualsevol família de qualsevol curs pot activar des de ja el nomenat correu. 

Per a l’alumnat de 4t i 3r de primària:

És recomanable ficar una contrasenya que conega el xiquet o xiqueta. Us aconsellem apuntar-la a l’agenda, també per a que puga tindre accés el tutor o tutora a l’hora d’ajudar. 

Estem arrancant aquesta nova proposta de millora i encara no disposem dels mitjos suficients per fer una implantació totalment satisfactòria al centre, aleshores, les actuacions que puguen posar-se en marxa, poden requerir de l’ús del correu a casa. 

Els tutors i tutores us informarien debidament amb ajuda del departament TIC. 

Us agraïm la vostra col.laboració. Amb ella aconseguirem un creixement més complet dels nostres xiquets i xiquetes.