Xerrada cinematogràfica amb el director Agustín Rubio

El dijous 16 de maig, Agustín Rubio Alcover, professor universitari de Comunicació Audiovisual i director de cinema, va estar a l’IES Henri Matisse en una trobada amb alumnat de 1r de Batxillerat i de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes audiovisuals i d’espectacles per parlar de la seva pel·lícula La desvida (Non -Living, 2020), pel·lícula que també va escriure i de la qual va realitzar el muntatge.

En una conversa amena i distesa es van abordar aspectes rellevants de la realització, de la direcció d’actors, dels processos tècnics, de les dificultats que sorgeixen en afrontar un projecte cinematogràfic, dels secrets de la seva producció i del rodatge en si. També es va comentar amb profunditat el conflicte argumental de la seua pel·lícula i la seua repercussió a l’espectador. Amb tres actors, una parella i un xiquet, la pel·lícula narrava com una parella d’autors de literatura infantil torna a la casa on van perdre el seu fill de manera tràgica per recollir les seues coses i eixir per camins oposats. Però una sèrie de missatges, aparentment disposats pel xiquet, ho canviarà tot.